Géén KadS 2018 wel oa:

OC Hooymeijer

Once in the Wetlands

Opera Spanga

Titi Zaadnoordijk


Kunst aan de Scheene

In 2018 is er géén Kunst aan de Scheene route: We slaan de 2018-editie over omdat er in 2018 al heel veel kunst te beleven is in het natuurgebied de Rottige Meente rondom de Scheene, bijvoorbeeld:

De vogelkijkhut van OC Hooymeijer, met zijn niet bestaande vogels, mag je niet missen, dit voorjaar wordt hij gebouwd en 27 juni is de officiële opening. 

Vanaf 28 april t/m 14 oktober staan diverse evenementen op het programma van "Once in the Wetlands" met buiten- en binnen kunst en Chagall in de kerk.

Het atelier van Titi Zaadnoordijk is het hele jaar door open voor bezoekers. Van 24 juli tot en met 13 augustus organiseert zij een thema-expositie, 'Visvrouwen en kabeljauw' in en rondom haar atelier, open op di-zo van 11-17u.
En in dezelfde periode voert Opera Spanga de voorstelling Aida op.

Voor vragen betreffende de kunstroute kunt u terecht bij de werkgroep Kunst aan de Scheene, Petra Kempkes, info@kunstaandescheene.nl of  tel. 0561-480878.


OC Hooymeijer en Titi Zaadnoordijk tijdens Kunst aan de Scheene 2016, bij één van de poëzieborden, afbeelding van OC en gedicht van T.