Titi Zaadnoordijk
met open atelier,
gedichten langs het Voetpad en optreden
op 23 juni.

Voetpad 69
Scherpenzeel

Zie route en extra.
 


 

Titi Zaadnoordijk



'Zij tekent zoals ze schrijft.
Rake lijnen, weinig woorden maar vol expressie'

Titi Zaadnoordijk is beeldend kunstenaar, dichter en performer. Haar doorleefde en aardse werk combineert lichtheid met melancholie, haar werk stemt vrolijk.

Tijdens Kunst aan de Scheene 2012 toont Titi haar nieuwste werk in haar atelier. Te zien is oa de uit 11 leden bestaande  familie Hond van hout, allen met opvallende familietrekken maar toch met ieder een eigen karakter. Deze honden  waren tijdens de Scheene Kunstroute in 2010 al te zien als work in progress, nog zonder kleur en sommigen met kartonnen ledematen.
Ook te zien zijn 4 lino's van aandoenlijke racehonden waaronder racehond nummer 25 (zie boven) waarmee Titi in 2011 de BAS-grafiekprijs won.
Deze atelierexpositie tijdens Kunst aan de Scheene maakt deel uit van Titi's Dolhuisserie. De gelijknamige lino's zullen te zien zijn naast oa kleine nieuwe tekeningen van mannen en huizen.
Verder oa oude meesters en nieuwe lino's en Titi geeft op verzoek graag uitleg over haar werk en de door haar gebruikte technieken.

Ook staan langs de route 3 borden met beeld en poŽzie van Titi opgesteld en  Titi verzorgt een dichtersoptreden op de feestelijke slotavond op 23 juni, zie extra.

Gelijktijdig met Kunst aan de Scheene exposeert Titi ook in de Hannie Mein Keramiek Galerie in Wolvega, in Het Fries Grafisch Museum in Joure en bij het buitenkunstproject Drift in het Waterloopbos bij Marknesse, zie hiervoor haar website.

op weg
ik weet niet meer waarom
en waarheen moet ik gaan
ik was al halverwege
maar waar kwam ik vandaan?

website:     www.titi.nl